Gra Naruto 123456
Zaczynam.
Aktywuję Sharingan.
Wyciągam Kusangai.
Twoja kolej.
Aktywuje Buiakugana i wyciągam Katane.
Podbiegam i daję Ci z kopa w brzuch.
Robię Chidori i przerzucam na Senbon.
Rzucam nimi w Ciebie.
Twoja kolej.
Zdązyłam uciec przed rwoimi atakami zrobiłam odoma rasengan i 4 klony które cie przydszymują(nie możesz uciec) i atakuje cie
Ostatnio edytowany przez hinata (2008-04-05 15:06:57)
Używam Kawarimi no Jutsu.
Myślę: To ostatnia szansa.
I używam Kirin.
czyli tego: koniec walki. Spróbuj się jakoś uratować
Zanim na mnie wycelowałaś zawładnęłam toą dzieki Kage Mane no Jutsu i nie trafiłaś we mnie atakuje cie znowu odoma ranengan i przegrywasz.
Kiedy miałaś zamiar użyć Oodama dzięki Sharinganowi Madary zawładnęłam twoim umysłem i sama się walnęłaś i zabiłaś. Koniec walki.
NIestet to nie byłam ja tylko mój klon ja stoje za tobą i i zaplątuje cie w nic z chakry i używam Chakra no Ito. *Poddaj sie albo obie zginiemy*
@up Ty nie masz nici chakry! Używam Chidori Nagashi i rozwalam klona.Robię tak w twoim umyśle, że Naruto umiera. Robię jeszcze raz KIRIN Koniec walki.
Zanim użyłaś Chidori Nagashi pojawiłamsie za tobą i wbiłam ci kunaj w serce(i to nie jest klon o widziałam biakuganem że to ty i nie możesz uciec)Koniec Walki.
Użyłam Kawarimi no jutsu kiedy wbijałaś mi kunai w serce. Biorę Kusangai i odcinam Ci głowę.Koniec po raz 3
NIestety to mój klon a ja z bezpiecznej odległości rzucam kunaje które wbijają si w cieie a jeden w serce i umierzas.Koniec Walki
OK wygrałaś... weź sobie jutsu KIRIN w nagrodę